Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2020-08-05

Adorján Balázs - Az éj gyermekei IV - Apokalipszis lovasai (2015)Az ősi háború, időszámításunk előtt 1354-ben kezdődött, 157 évig tartott, és közben örökre megváltoztatta a világot. Vajon miért robbant ki egyáltalán, és milyen esemény volt, ami a világ összes mágikus energiáját elszívta, miközben megölte minden idők legerősebb mágusait?

Vince egy rejtélyes lányt talál a pincéjükben rejtőzve, akiről kiderül, hogy vámpír. Ám az ártatlansága annyira meghatja a fiút, hogy rögtön beleszeret. Elszöknek, de a sorsuk elől nem menekülhetnek. Két vámpírklán közti hatalmi harc kellős közepébe csöppennek.

Selina, a meg nem született gyermeke elvesztése után a világot járja. Próbál új célt találni az életének. Csatlakozik hozzá Syla, az elflány, akinek vidám természete szörnyű titkokat rejt. Útjuk során rátalálnak egy különös fiúra, aki azt állítja magáról, hogy egy ősi démon erejét birtokolta, amit elraboltak tőle. Selina úgy dönt, utána jár a dolgoknak. Akkor még nem is sejtik, hogy egy több ezer éves konfliktus közeledik a végkifejlethez, amiben a tét nem kevesebb, mint az egész világ jövője.

Vajon képesek lesznek meggátolni, hogy egy hatalommániás őrült kezébe kaparintsa a valaha létrehozott legveszélyesebb fegyvereket és általa az egész világ urává váljon?


Hossz: 28 fejezet / 226 oldal
Formátum: eKönvy (eBook) / A5
Megjelenés: 2015-07-11
Kiadó: Holdkelte Könyvkiadó
Ár: 800 Ft / letöltés

Megvásárlás!

Vissza a könyvekhez!

Hozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.