Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2020-08-08
Trash filmek III.
(2013-12-16)


Jersey Shore Shark Attack (Cáptaámadás Jersey Shore-on - 2012)
Nagyjából a „This Ain”t...” filmek színvonalán van ez a paródia. Először arra számítottam, hogy ez a film azoknak szól, akik utálják a Jersey Shore-t és az azokhoz hasonló irdatlan primitív TV-s förmedvényeket, mert itt végre végignézheted, amint széttépik a cápák ezeket a túlsztárolt kurvás ribancokat és szarrászteroidolt divat-csökevényeket. Ehelyett ezek a hihetetlenül ostoba karakterek mégis túlélik, ráadásul le is vadásszák a cápákat és megmentik a környéket. Nagyon buta film, és akkor még a szánalmasan primitív és irreális romantikus szálról nem is beszéltem.
Ennek ellenére egyszer nézhető alkotás néhány igen véres jelenettel. És azért néhány poén jól sült el. A cápák pedig, ahogy mostanában szokás, már szinte repülni is megtanulnak úgy ugrálnak ki a vízből és vadásszák le az embereket.
Értékelés: 58 %
Trashfaktor: 7/10
Shark Night (Cápák éjszakája - 2011)
A 3D láz a cápákat is elérte, így a Piranhák után ők is gyilkolászhatnak egyet a 3. dimenzióban.
Egy csapat fiatal utazik el egyikük szülőfalujába bulizni, ám a felhőtlen hétvége rémálommá változik, amikor a cápák megjelennek ott, ahol amúgy nem is élhetnének meg...
Nagyon szeretem, amikor B (vagy inkább Zs) kategóriás filmeknek adnak kicsit nagyobb költségvetést és a moziban küldik harcba az A kategóriás szuperfilmekkel szemben, mivel ilyenkor a készítők legalább megpróbálnak jó filmet csinálni.
A történet és a karakterek a szokásos tinihorror kliséket követik, ám egy jó kis csavar is becsúszott a forgatókönyvbe. A cápatámadások jól meg lettek csinálva, valamint az egyéb részek is igen izgalmasak, így összességében az elmúlt évek egyik legjobb ilyen stílusú filmje lett.
Értékelés: 66 %
Trashfaktor: 7/10
Mega Python VS Gatoroid (MegaPiton VS Gátoroid - 2011)
Miután nem tudnak végezni a pitonokkal, úgy döntenek, szteroidot adnak az aligátoroknak, minek következtében létre jönnek a gátoroidok, amik hatalmas, kigyűrt aligátorok. Ám a kígyók se restek, így megeszik az aligátortojásokat, és ők is egyre hatalmasabbra nőnek a szteroidoktól. Végül úgy döntenek bemennek a városba, hogy ott jöjjön a végső összecsapás...
Igen szórakoztatóan film a sok nevetséges és ostoba dolog miatt. A karakterek meg annyira sötétek, hogy végig csak azt vártam mikor zabálja fel mindet valamelyik oriás mutáns állat.
Már alig várom mi lesz a készítők következő Zseniális ötlete a Gatoroid után :).
Értékelés: 26 %
Trashfaktor: 8/10
Shark Attack 3 – Megalodon (Gyilkos Cápák 3 - Őslények tengere - 2002)
Míg az első rész próbált valami összetettebb sztorit is beletenni a filmben, a második pedig egy tökátlagos cápás film volt, addig a harmadik egy őscápát varázsolt a képernyőre. A rengeteg zseniálisan szar jelent miatt igazi klasszikus a trash filmek kedvelőinek. Kötelező darab.
Értékelés: 38 %
Trashfaktor: 10/10
Megalodon (Megalodon - A gyilkos cápa - 2002)
Óriási cápa megtámad egy olajfúrótornyot. A legénység próbál megmenekülni a biztos halálból. Egy kis környezetvédelmi propaganda. Ennyi a film...
Elképesztően unalmas film, ami annyira kínos, hogy még nevetni se nagyon lehet a béna dolgokon. Még a trash filmek kedvelőinek se ajánlom.
Azonban egy igen érdekes gondolat volt a filmben, mégpedig az, hogy az olajmágnás azzal védekezett, hogy „Idejönnek az olajfúrás ellen tüntetni, majd utána beülnek a kocsijukba ami azzal az olajjal megy, amit mi termeltünk ki.” Ebből is látszik, hogy a legtehetségtelenebb embereknek is lehetnek értelmes gondolataik :).
Értékelés: 18 %
Trashfaktor: 3/10
KevinKainTrashfilmek - cikksorozat


Sharknado
Piranhaconda
Ghost Shark
Red Water
Anaconda 3-4 - The Offspring / Trail of Blood
Shark Pool
Garuda
Snow Shark – Ancient Snow Beast
Sand Sharks
Swamp Shark
Jersey Shore Shark Attack
Shark Night
Mega Python VS Gatoroid
Shark Attack 3 – Megalodon
Megalodon
Never Cry Werewolf
Jack Frost 2 (filmkritika - 2006.09.06)
BloodRayne (filmkritika - 2007.09.07)
Rubber (filmritika - 2012.01.21)
Incubus (filmritika - 2012.06.06)
Survive Style 5+ (filmritika - 2012.06.06)
Xtro trilógia (filmritika - 2013.05.11)
Gothic & Lolita Psycho (2013.12.16)
OneeChambara (2013.12.16)
Battle Girl – Living Dead in Tokyo Bay (2013.12.16)
Machine Girl (2013.12.16)
Tokyo Gore Police (2013.12.16)
Srpsky film (2013.12.16)
Pumpkinhead 1-4 (filmkritikák - 2015.06.11)
Hellraiser 1-9 (filmkritikák - 2015.06.11)Hozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.