Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2020-02-20
Telefonos ajánlatok
Gondolom mindenki kapott már kéretlen telefonhívást olyanoktól, akik rá akartak sózni az emberre valamit. Az utóbbi időben számomra a Kisalföld napilap munkatársai hívogatnak. Kb 2 hónap alatt vagy 7-szer felhívtak. Először még normálisan fogadtam őket, és bár már az elején mondtam, hogy nem érdekel, még válaszoltam a kérdéseire is, meg ilyesmi. Majd a következőnél is mindenre válaszoltam, bár nem értem ugyan azt a számot miért hívják újra. Nincs valami rendszerük, ami szűri, hogy kit hívtak és mi lett az eredménye? A harmadiknál már nagyon ideges voltam, de normálisan válaszoltam még mindig. A következő néhánynál már azzal kezdtem, hogy már többször is hívtak és miért hívnak újra, de ezek olyan erőszakosak, hogy még ezek után is kérdezgettek, hogy „és miért mondott akkor nemet”, meg ilyenek. Az utóbbi pár hétben elnyugodtak, de az elmúlt néhány napban többször is hívott egy rejtett szám, amit amint felvettem lerakta. Lehet csak véletlen egybe esés és nem is ők voltak, de ma végre beleszólt egy nő, hogy a Kisalföldtől telefonál. Erre rögtön mondtam, hogy „nem fizetek elő”, amire rákérdez, hogy „de ismeri?”. Majd mondtam, hogy „igen, régen olvastam, de már neten olvasok híreket, és különben is már vagy 6-szor felhívtak és mindig megmondtam, hogy nem érdekel”. Erre azt hallom, hogy csak szó nélkül lerakja, pedig tök normális hangnemben beszéltem hozzá, ahhoz képest amennyire felidegesített. Mi a kurva anyját képzel magáról ez a retkes picsa? Itt zaklat rejtett számon, aztán meg ő sértődik meg? Menjen és keressen rendes munkát, ami nem az emberek baszogatásából áll. Nevetséges.

Régebben olyan is előfordult, hogy felhívott valaki, erre felveszem és elindul valami zene. Várok, de semmi. Gondoltam véletlenül tárcsázott valaki, de aztán néhány nap alatt vagy 3-4-szer ugyan ez lejátszódott, míg talán az 5. hívásra néhány másodperc zene után végre beleszól valaki, aki valami szart akart rám sózni. Hogy dögölnének meg. Már ezek a retkes telefonos hívogatások is brutális bunkóságok, de hogy automatán tárcsáz aztán ha ráér valaki akkor beleszól, mint egy ügyfélszolgálatnál, ez már mindennek a teteje.

Nem értem ilyesmire miért nem hoznak valami törvényt? Nem azt mondom, hogy tiltsák be, de kötelezzék őket a hívószám kijelzésre, valamint nagyon durván büntessék őket, hogyha valakit egy elutasítás után újra felhívnak. De az ilyesmire bezzeg nem születnek törvények.

KevinKain


Hozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.© KevinKain 2005-...
Ajánlott böngészők: Google Chrome 9+, Firefox 3+