Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2020-02-25
Soproni vároháza VS zenei élet

(2013-12-30)

Már korábban írtam egy cikket arról, hogy milyennek kellene lennie egy jó vezetőségnek, de ezt megint nem tudom szó nélkül tűrni, mivel ők nem vezetők és nem az érdekeinket képviselik, hanem önkényesen uralkodnak, és ezt újra bebizonyították.

Persze sok helyen semmibe veszik a nem befutott zenekarokat (mint pl egy korábbi koncertünkről szóló cikkben is írtam), de ez már mindennek a teteje.

Egy soproni zenész írt egy cikket arról, hogy a polgármesteri hivatal két hét alatt kétszer léptette le őket a színpadról a zajra panaszkodva. Először csak mondták, hogy halkabban, majd a következő dalnál letiltották őket. Következő héten egy másik bandával ment ugyan oda (a Fő térre) koncertezni, de már el se kezdhették, mert az uralkodók megtiltották...

EZ A MI VÁROSUNK ÉS NEM AZ ÖVÉK! Őket azért választottuk meg és azért fizetjük, hogy az érdekeinket képviseljék. Hogy programokat szervezzenek nekünk, hogy szórakozhassunk, és ne leállítsák, amikor végre van valami. Hogy jobbá tegyék a várost és ne csak felszínesen csináljanak valami önkényes dolgot, amivel csak mindent elrontanak. Hogy azt tegyék, ami nekünk a legjobb és a mi érdekünkben dolgozzanak, és ha a „munkában” zavarja őket a zene, akkor a koncertrejáró, adófizető városlakók érdekében viseljék el a kellemetlenséget és ne baszakodjanak, miközben a mi pénzünkből élősködnek. Undorító, ami ebben az országban folyik, és a soproni városvezetés talán a legalja (talán még az a város vetekszik velük, ahol még ki is tiltottak mindenkit a városházáról). Tipikus pédái ők annak, ami rossz a mai világban. Remélem többet ezt a bagázst nem fogják megválasztani itt, mert náluk már tényleg nem tudnék elképzelni rosszabbat.

KevinKain


Hozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.© KevinKain 2005-...
Ajánlott böngészők: Google Chrome 9+, Firefox 3+