Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2019-09-20
Jupiter Ascending
(2015-06-25)

Egy Jupiter nevű lány unalmas élete fenekestül felfordul, amikor kiderül, hogy királyi vér folyik az ereiben. Egy csapat űrlény vadszik rá, miközben egy rejtélyes kutya-ember hibrid a segítségére siet...

Komolyan meglepődtem, amikor láttam, hogy milyen ütős és látványos akciórészeket hoztak össze. Persze utána olvastam, hogy a Wachowskik munkája, így nem volt túl meglepő :).

A történet a klasszikus tündérmesék sémáját követi, de ahogy haladunk úgy bontakozik ki és lesz egyre komolyabb. Persze a közelében sincs a zseniális „Csillagpor”-nak, de vannak jó pillanatai. Sőt egy kis társadalomkritika és filozófia is befigyel időnként. Kár, hogy néhány igen erőltetett pillanat könnyen lelombozza az embert.

A romantikus szál sajnos túlságosan összecsapott lett, szóval akik valami szép szerelmi történetre vágynak, csalódni fognak. Pedig a színészek is jól lettek összeválogatva: Mila Kunis gyönyörű és tehetséges, Channing Tatum pedig jól hozza a laza fejvadászt. Meg volt a lehetőség, hogy fiúk és lányok is egyaránt élvezzék ezt az alkotás. De szerencsére akciófilmnek még mindig remek :).

Összességében egy kellemes film. Ha túl tudsz lépni a hibáin és az időnként feltűnő hülyeségeket és álszentségeken, akkor remekül szórakozhatsz rajta.

Értékelés: 76 %
KevinKain

Hozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.
© KevinKain 2005-...
Ajánlott böngészők: Google Chrome 9+, Firefox 3+