Hírek
Albumok
Könyvek
Videók
Írások
Képek
Zenekarok
Koncertek
Vásárlás
Gitároktatás
Stúdió
Elérhetőségek
Facebook
Linkek2020-07-09
Incubus

Magyar cím: Incubus
Kiadás éve: 2006

Rendezte: Anya Camilleri
Ország: USA
Stílus: horror, thrillerNéhány fiatal autója lesodródik az útról, így kénytelenek gyalog átvágni az erdőn. Út közben véletlenül rátalálnak egy erődítményre, ami nincs rajta a térképen. Gondolnak egyet és betörnek, de a buli elmarad, mert két hullát találnak az egyik folyosón és egy kómában lévő embert valamilyen labor közepén...

A történet ennyi, ne is várjatok többet, főleg hogy a maradék részt meg a cím lövi le, mivel az Incubus egy olyan démon ami az emberek álmaiban kísért és átveszi a tudatuk fölött az irányítást.
A film megvalósítása és úgy az egész nagyon gyenge, és sajnos az Asylum stúdió filmjeivel ellentétben itt még röhögni se nagyon lehet a hülyeségeken. Az egész irreális. A főszereplő elolvasott néhány aktát amitől az addig laikus csaj hírtelen szakértő lett és már mindent tudott az Incubusról.
A főszereplők idegesítően buták. Itt egy pszichopata sorozatgyilkos-démon, aki lidércként még az álmainkba is be tud hatolni és átveheti felettünk az uralmat, ráadásul megölte a legjobb barátainkat. Mit csináljunk vele? Öljük meg amíg védtelen vagy szabadítsuk ki? Lehet tippelni, hogy a szereplők melyiket választották. Persze ez várható volt, mivel pár perccel korábban egyiküket csakúgy kísérletezés céljából a halálba kergették. Miért nem ölték meg a csávót, mikor egy szobában voltak vele, neeem. Inkább feláldozták egyiküket, hogy lássák mi lesz.
Engem speciel eléggé idegesíteni szoktak a hisztis, pánikoló karakterek (amik persze reálisak így ezt hibának nem szoktam felvetni :) ), de itt meg a főszereplők lazán megölik a saját barátaikat, aztán fél perc rinyálás után úgy viselkednek mintha mi sem történt volna.
Tara Reid-nek a (futás közben) remekül ugráló, vérben tocsogó mellei sem mentik meg a filmet. Mondjuk, már kezd megöregedni. Mennyi is volt mikor ezt forgatták? Úgy 30 körül lehetett :).

Ezt a förtelmet messziről kerüljétek el. Nem tudom felfogni, hogy ki képes ilyen trágya film elkészítéséért pénzt adni, vagy hogy adhatnak ilyen rossz rendezőnek lehetőséget. Remélem többet nem kap.

Értékelés: 33 %

KevinKainHozzászólások

Azonosítsd magad a Facebook segítségével és máris hozzászólhatsz!
Az azonosításhoz klikkelj a képre:

Ha nem történik semmi, ellenőrizd, hogy be vagy-e jelentkezve Facebook-ra.